Tannklekingstilbud KUN KR. 2990,-
Gratis refill gelesprøyter. Total verdi er 4000,-

 
Profesjonell tannbleking til kun kr. 2990,-!
Ord. pris kr. 4000,-
 
Akkurat nå tilbyr vi 20 pasienter en svært god pris på tannbleking. Her gjelder det å være rask med timebooking, førstemann til mølla.

Dette får du i tilbudet:

 

Tannbleking

Du får en komplett pakke på tannbleking av alle 
tenner. Det gir deg et fint og hvitt smil!

Ekstra refill

Du får to gratis refill sprøyter med blekegelé. Dette gjør at du senere kan bestemme og kontrollere fargen på tennene dine. 

 
 

Skånsom og trygg tannbleking

Det finnes ulike metoder for å få hvitere tenner og bleking av tennene er den mest skånsomme. Tannbleking som utføres hjemme varer lengst og fungerer best. Uansett hva som er opphavet til gule eller misfargede tenner kan man alltids bleke tennene for et flottere smil og et mer attraktivt utseende. 

Husk, du får to gratis refill sprøyter med blekegelé. HELT gratis!

Begrenset kapasitet!

 

Det er en begrensning på hvor mange pasienter vi kan utføre tannbleking på i kampanjeperioden. Kampanjen følger derfor førstemann til mølla-prinsippet. Legg igjen kontaktinformasjon under for å bli oppringt av oss, så skal vi finne et tidspunkt for tannbleking til deg! Tilbudet gjelder både nye og eksisterende pasienter.

Fyll inn info under, så ringer vi deg!

Kryss av

Se våre kundeanbefalinger fra Google

 

  review rating 5  Den beste tannlegen i verden, særlig om du har tannlegeskrekk. Hun er så snill og forsiktig tannlege ? jeg kan anbefale henne til alle som sliter sånn som meg. Jeg kommer til å gå til henne i framtiden. Hun roet meg ned og fikk meg til å slappe av så godt som mulig. Hun er helt fantastisk tannlege.

  thumb Eva johanne Solstad
  10/15/2019

  review rating 5  Har ektrem tannlegeskrekk, men klarer å komme meg gjennom timer for å fikse opp i 10 år med neglisjering av tennene. Tar hensyn til skrekk, pauser er ingen problem, ekstremt dyktig å forsiktig. Hun tar godt vare på oss som sliter med tannleger generelt

  thumb Aleksander Pedersen
  7/30/2018