Akutt tannlegevakt Lørenskog

Mer om bedriftsavtale

Vi hos Triaden Tannklinikk tilbyr deres ansatte følgende goder med bedriftsavtale:

  • 30% rabatt på første undersøkelse
  • 15% rabatt på alle andre ordinære behandling (gjelder ikke tannregulering med invisalign).
  • Tannbleking til kun 2900 kr både oppe og nede (ordinær pris 4000 kr).
  • Har du tannlegeskrekk tilbyr vi også gratis konsultasjon for samtale med tannlege.
  • Helfo refusjon.

Avtalen er gyldig med minium 5 deltagere

Vi holder til sentralt på Lørenskog, ca 200 meter fra Triaden Storsenter

Kontakt oss på tlf: 67 90 82 12 eller epost: post@triadentannklinikk.no.

Oppgi ved henvendelse at du er bedriftskund

Bestill time

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våre pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Rask time

Vi kan tilby rask time ved akutt tannverk og undersøkelse.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. Hos Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en anerkjent tannklinikk i Lørenskog. 

Ny fast tannlege i Lørenskog?

Trenger du en ny tannlege i Lørenskog? Kanskje har du flyttet, eller rett og slett ikke er fornøyd med den du går til i dag? Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Men når det likevel er tid for et besøk, vil du gjerne vite at du har valgt rett tannlege. Triaden Tannklinikk har flere års erfaring med hundrevis av fornøyde kundetilbakemeldinger i Google.