Akutt tannlegevakt Lørenskog

Mer om tannbleking

Hva er tannbleking? 

Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Normalt brukes hydrogenperoksid (vannstoff) som blekemiddel. Triaden Tannklinikk tilbyr hovedsakelig Hjemmebleking (i regi av ett tannlegekontor). Her får du individuelt tilpassende blekeskinner som skal brukes i ett tidsrom på 10-14 dager. Skinnene må brukes minst 2-3 timer per dag. Alternativt kan du sove med dem om natten Før du går igang med bleking bør du få undersøkt tennene hos en tannlege, for å være sikker på at tennene ” tåler” bleking

Hvilken effekt kan jeg vente meg etter tannbleking ? 

Effekten av tannbleking varierer fra person til person, og årsaken til misfarging vil også avgjøre hvor godt bleking virker. Spør tannlegen eller tannpleieren om hva du kan forvente før du begynner

Er det noe jeg bør tenke på før og under tannbehandling? 

Tennene bør være undersøkt av tannlege eller tannpleier før bleking. Det blir best resultat hvis vi pusser og renser tennene kort tid før blekingen.

Hvilken bivirkninger har tannbleking? 

Tannbleking er helt trygt hvis man følger våre forholdsregler. Ved Triaden Tannklinikk har vi bleket tenner i over 11 år uten at vi har sett noen varig skader. Noen mindre bivirkninger kan oppstå og den vanligste er ising fra tennene. Det hjelper med fluorskylling før og under blekingen

Hvor lenge varer blekingen? Og  hvor ofte må den vedlikeholdes? 

Når du har bleket tennene vil de holde seg hvite i mange år, og i tilfeller kan det vare for alltid. Mange velger å friske opp fargen med bleking en gang i året. Da bruker man blekeskinnen man bruke ved første bleking.

Bestill time

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våre pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Rask time

Vi kan tilby rask time ved akutt tannverk og undersøkelse.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. Hos Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en anerkjent tannklinikk i Lørenskog. 

Ny fast tannlege i Lørenskog?

Trenger du en ny tannlege i Lørenskog? Kanskje har du flyttet, eller rett og slett ikke er fornøyd med den du går til i dag? Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Men når det likevel er tid for et besøk, vil du gjerne vite at du har valgt rett tannlege. Triaden Tannklinikk har flere års erfaring med hundrevis av fornøyde kundetilbakemeldinger i Google.