Usynlig tannregulering
(Invisalign)

Akutt tannlegevakt Lørenskog

Mer om invisalign

Invisalign behandling gir deg mulighet å få tenne i riktig posisjon for bedre tyggefunksjon, enklere for renhold og selvfølgelig også smilet du ønsker. Metoden blir stadig mer populær også her i Norge 

Invisalign er en tannregulering for voksne som består av et sett med avtagbare, gjennomsiktige tannskinner som er nesten usynlig. Skinnene tas av når du spiser eller pusser tennene. Tennene dine flytter på seg sakte. Invisalign er den mest hygieniske tannreguleringen på markedet 

Det er ikke slik at alle liker å sette inn vanlig tannregulering, selv om de gjerne vil rette opp tenner som er skjeve. Invisalign er regulering som er nesten usynlig, som enkelt festes på tennene. Kan fungerer som et godt og diskret alternativ til fast tannregulering. Ved å bytte ut skinnen hver 14 dag med spesialtilpassede plastskinner vil du se at tennene dine flytter på seg sagte men sikkert til ønsket resultat.

 

Behandlingen med invisalign vil være mellom 9-18 måneder avhengig av hvor omfattende behandlingen er. Du vil få mer detaljert informasjon under konsultasjonen hos oss.

Prisen for usynlig tannregulering vil det variere med behandlingsgraden til enhver pasient. Større behandling krever flere skinner og flere oppfølginger

Ta konsultasjon time hos oss for å fastslå nøyaktig pris for din behandling. Du kan kontakte oss nederst på siden.

Slik fungerer det

Bestill time

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våre pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Rask time

Vi kan tilby rask time ved akutt tannverk og undersøkelse.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. Hos Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en anerkjent tannklinikk i Lørenskog. 

Ny fast tannlege i Lørenskog?

Trenger du en ny tannlege i Lørenskog? Kanskje har du flyttet, eller rett og slett ikke er fornøyd med den du går til i dag? Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Men når det likevel er tid for et besøk, vil du gjerne vite at du har valgt rett tannlege. Triaden Tannklinikk har flere års erfaring med hundrevis av fornøyde kundetilbakemeldinger i Google.