Kirurgisk fjerning av visdomstann

Akutt tannlegevakt Lørenskog

Mer om fjerning av visdomstann

Visdomstannen må ofte fjernes fordi den er delvis frembrutt og inneklemt mot tannen foran. Normalt vil du få visdomstenner i alderen 18-20, men de kan også komme senere. Visdomstannen er den bakerste tannen i tannrekken og den siste som bryter frem. Ofte er det for liten plass til denne og kan derfor bli stående å stange mot tannen foran.

I enkelte tilfeller kan visdomstannen gjøre skade på tannen foran. Det kan også oppstå infeksjon i vevet rundt og kan derfor oppleve smerte fra området. Det er da anbefalt å fjerne tannen. Operasjonen blir gjort med vanlig tannlegebedøvelse, og tar som regel under en time å utføre.
 
Tannkjøttet/slimhinnen blir brettet til side og ofte fjerner vi litt ben med bor. Tannen blir delt om nødvendig. Vanligvis syr vi et par sting. Vi legger en antibiotika tampong i hullet etter tannen (bare i underkjeven). Denne må fjernes hos oss etter noen dager; og muntlig post operativ følger med.
 
Vi har lang erfaringer med trekking av visdomstenner. Ingen ventetid hos oss. Bestill time nå!

Bestill time

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våre pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Rask time

Vi kan tilby rask time ved akutt tannverk og undersøkelse.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. Hos Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en anerkjent tannklinikk i Lørenskog. 

Ny fast tannlege i Lørenskog?

Trenger du en ny tannlege i Lørenskog? Kanskje har du flyttet, eller rett og slett ikke er fornøyd med den du går til i dag? Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Men når det likevel er tid for et besøk, vil du gjerne vite at du har valgt rett tannlege. Triaden Tannklinikk har flere års erfaring med hundrevis av fornøyde kundetilbakemeldinger i Google.