Kirurgisk fjerning av visdomstann med Helfo refusjon

Visdomstannen må ofte fjernes fordi den er delvis frembrutt og inneklemt mot tannen foran. Normalt vil du få visdomstenner i alderen 18-20, men de kan også komme senere. Visdomstannen er den bakerste tannen i tannrekken og den siste som bryter frem. Ofte er det for liten plass til denne og kan derfor bli stående å stange mot tannen foran. 
I enkelte tilfeller kan visdomstannen gjøre skade på tannen foran. Det kan også oppstå infeksjon i vevet rundt og kan derfor oppleve smerte fra området. Det er da anbefalt å fjerne tannen. Operasjonen blir gjort med vanlig tannlegebedøvelse, og tar som regel under en time å utføre.
 
Tannkjøttet/slimhinnen blir brettet til side og ofte fjerner vi litt ben med bor. Tannen blir delt om nødvendig. Vanligvis syr vi et par sting. Vi legger en antibiotika tampong i hullet etter tannen (bare i underkjeven). Denne må fjernes hos oss etter noen dager; og muntlig post operativ følger med.
 
Vi har lang erfaringer med trekking av visdomstenner. Ingen ventetid hos oss. Bestill time nå!

Bestill time her!

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen til oss. Du kan enkelt bestille time ved å ringe +47 67 90 82 12 eller online her.

Bestill tannlege time nå!

Du kan bestille time ved å ringe oss på +47 67 90 82 12, fylle ut kontaktskjema her ellerbestill online her.