Om Triaden Tannklinikk

Vi er en topp moderne tannklinikk med tannlegevakt rett ved Lørenskog Storsenter.

Om oss

Er du på jakt etter en ny fast tannlege i Lørenskog? Da vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår moderne og hyggelige tannklinikk rett ved Lørenskog Storsenter. Tannklinikken ligger på gateplan og er lett tilgjengelig med bus, bil og taxi.

Vi vet at mange synes det er utfordrende å besøke tannlegen. Derfor jobber vi hardt for at du som pasient hos oss skal føle deg i kontroll når du er på besøk hos oss. Som pasient kan du være trygg på at vi jobber hardt for å kunne gi deg en god tannlegeopplevelse.

Alle behandlinger hos oss skal være smertefri. Hos oss er det kort ventetid og lange åpningstider. Hvis det haster får du akutt hjelp på dagen. Du kan booke din tannlege time online her, fylle ut kontaktskjema her eller ringe oss på +4767908212 for å bestille time eller stille spørsmål til vår tannlege.

 

Akutt tannlegevakt – time på dagen

Enten du har akutt tannverk, mistet en tann, mistet en fylling eller andre tannskader kan du når som helst ta kontakt med oss for å få satt opp en time hos vår tannlegevakt.

Vi gir deg en time på dagen – slik at du skal gå med smerter så kort tid som mulig.

Pasienter med tannlegeskrekk

Vi vet at mange er redde for å gå til tannlegen. Derfor er vi svært opptatt av at alle våre pasienter skal føle full kontroll under behandlingen og få en smertefri behandling. Hos oss skal alle få en god opplevelse. Du kan lese mer om våre tips til deg med tannlegeskrekk her! Mange pasienter som kommer til oss med tannlegeskrekk har blitt tipset om oss av tidligere kunder. Bare les her hva våre kunder sier om opplevelsen deres hos oss.

 

Parkering

Det er parkering med ca 1-2 minutter gange fra klinikken. Kan parkere på Triaden Storsenter.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Mange fornøyde kunder

Vi har mange fornøyde kunder. Se våre anmeldelser fra Google i feltet over.