Om Triaden Tannklinikk

Vi er en topp moderne tannklinikk med tannlegevakt rett ved Lørenskog Storsenter.

Vi i Triaden Tannklinikk jobber for at du skal ha en sunn munn og et pent smil. Det viktigste for oss er at du som pasient skal føle deg ivaretatt og trygg hele veien.

I vår tannklinikk tilbyr vi ordinær tannbehandling som undersøkelse med rens/puss, rotfylling, proteser og estetiske tannbehandlinger som fjerning av mellomrom og tannbleking. Du kan lese mer om alle våre tjenester her.

Akutt tannlegetime på dagen – tannlegevakt

Enten du har akutt tannverk, mistet en tann, mistet en fylling eller andre tannskader kan du når som helst ta kontakt med oss for å få satt opp en time hos vår tannlegevakt.

Vi gir deg en time på dagen – slik at du skal gå med smerter så kort tid som mulig.

Pasienter med tannlegeskrekk

Vi vet at mange er redde for å gå til tannlegen. Derfor er vi svært opptatt av at alle våre pasienter skal føle full kontroll under behandlingen og få en smertefri behandling. Hos oss skal alle få en god opplevelse. Du kan lese mer om våre tips til deg med tannlegeskrekk her! Mange pasienter som kommer til oss med tannlegeskrekk har blitt tipset om oss av tidligere kunder. Bare les her hva våre kunder sier om opplevelsen deres hos oss.

Dette sier kundene våre om oss

 

review rating 5Super behandling! Jeg er i behov for mye bedøvelse under tannlegebesøk, og bedøvelsen tar lang tid før den fungerer. Dette tok hun hensyn til! Selvom det tar 1 time ekstra. Helt klart et sted jeg vil besøke igjen!

thumb Karoline Aasrud 5/10/2019

review rating 5Den beste tannlegen i verden, særlig om du har tannlegeskrekk. Hun er så snill og forsiktig tannlege ? jeg kan anbefale henne til alle som sliter sånn som meg. Jeg kommer til å gå til henne i framtiden. Hun roet meg ned og fikk meg til å slappe av så godt som mulig. Hun er helt fantastisk tannlege.

thumb Eva johanne Solstad 10/15/2019

review rating 5Har ektrem tannlegeskrekk, men klarer å komme meg gjennom timer for å fikse opp i 10 år med neglisjering av tennene. Tar hensyn til skrekk, pauser er ingen problem, ekstremt dyktig å forsiktig. Hun tar godt vare på oss som sliter med tannleger generelt

thumb Aleksander Pedersen 7/30/2018

 

Bestill time her!

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen til oss. Du kan enkelt bestille time ved å ringe +47 67 90 82 12 eller online her.

Bestill tannlege time nå!

Du kan bestille time ved å ringe oss på +47 67 90 82 12, fylle ut kontaktskjema her eller bestille online her.