Om Triaden Tannklinikk

Om oss

Er du på jakt etter en ny fast tannlege i Lørenskog? Da vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår moderne og hyggelige tannklinikk rett ved Lørenskog Storsenter. Tannklinikken ligger på gateplan og er lett tilgjengelig med buss, bil og taxi.

Vi vet at mange synes det er utfordrende å besøke tannlegen. Derfor jobber vi hardt for at du som pasient skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Som pasient kan du være trygg på at vi jobber hardt for å kunne gi deg en god tannlegeopplevelse.

Alle behandlinger hos oss skal være smertefrie. Hos oss er det kort ventetid og lange åpningstider. Hvis det haster får du akutt hjelp på dagen. Du kan booke din tannlegetime online her, fylle ut kontaktskjema her eller ringe oss på +4767908212 for å bestille time eller stille spørsmål til vår tannlege.

Akutt tannlegevakt – time på dagen

Enten du har akutt tannverk, mistet en tann, mistet en fylling eller andre tannskader kan du når som helst ta kontakt med oss for å få satt opp en time hos vår tannlegevakt.

Vi gir deg en time på dagen – slik at du skal gå med smerter så kort tid som mulig.

2 timer gratis parkering

Gatelangs langs klinikken og på Triaden Storsenter er det 2 timer gratis parkering. Triaden Storsenter er 1 minutt spasertur unna klinikken vår.

 

Parkering

Det er parkering med ca 1-2 minutter gange fra klinikken. Kan parkere på Triaden Storsenter.

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Mange fornøyde kunder

Vi har mange fornøyde kunder. Se våre anmeldelser fra Google i feltet over.