Akutt tannlegevakt Lørenskog

Mer om tannrens

Airflow
 
Vi tilbyr tannrens med airflow som fjerner bakteriebelegg (plakk) og misfarging med «sandblåsing». Med airflow spyles tennene rene med en blanding av saltpartikler med sitronssmak og vann under ett høyt kontrollert lufttrykk 
 
Generell tannrens 
 
Før behandlingen utfører vi en generell tannrens, der tannstein fjernes langs og under tannkjøttet. Deretter fjernes bakterie belegg og misfarging med airflow 

Bestill time

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våres pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk 

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Gratis konsultasjon ved tannverk

Ved tannverk tilbyr vi gratis konsultasjon. Vi gjør en grundig analyse på hva det vil koste å gå videre med eventuelle skader.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. På Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en av favorittene i Lørenskog. 

Ny fast tannlege i Lørenskog?

Trenger du en ny tannlege i Lørenskog? Kanskje har du flyttet, eller rett og slett ikke er fornøyd med den du går til i dag? Turen til tannlegekontoret er noe de færreste gleder seg til. Men når det likevel er dags for et besøk, vil du gjerne vite at du har valgt rett tannlege. Triaden Tannklinikk har flere års erfaring med hundrevis av fornøyde kundetilbakemeldinger i Google.