Triaden Tannklinikk

Velkommen til Triaden Tannklinikk i Lørenskog. Har du tannsmerter, eller ønsker du å bleke tennene? Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg med din henvendelse.

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. På Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet i alle tjenester

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en av favorittene i Lørenskog. Les mer om klinikken

Er du på jakt etter en ny fast tannlege i Lørenskog? Da vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår moderne og hyggelige tannklinikk rett ved Lørenskog Storsenter. Tannklinikken ligger på gateplan og er lett tilgjengelig med bus, bil og taxi.

Vi vet at mange synes det er utfordrende å besøke tannlegen. Derfor jobber vi hardt for at du som pasient hos oss skal føle deg i kontroll når du er på besøk hos oss. Som pasient kan du være trygg på at vi jobber hardt for å kunne gi deg en god tannlegeopplevelse. Alle behandlinger hos oss skal være smertefri.

Hos oss er det kort ventetid og lange åpningstider. Hvis det haster får du akutt hjelp på dagen. 

Akutt: gratis konsultasjon

Hos Triaden Tannklinikk får du gratis konsultasjon som vil besvare spørsmål og det du lurer på. Skulle det være slik at du har en skade vil vi gi deg et prisoverslag, som du ikke er pliktig til å gjennomføre hos oss.  Vi gir deg også informasjon om du har krav på refusjon hos Helfo

Akutt tannlegevakt Lørenskog

Få akutt time nå!

Tannverk

Har du tannverk kan det være flere kilder til problemet. Bihulebetennelse, graviditet, etter fylling er bare noen av kildene. Ikke vent med å søke hjelp, kontakt oss i dag!

Vond visdomstann

Har du nettopp begynt å få vondt i visdomstannen, eller hatt det en stund? Ikke vent med å søke hjelp, kontakt oss i dag!

Knekt tann

Ikke vær bekymret, vi finner en løsning for din tann. Behandlingen er avhengig av hvordan stor del av tannen som har knekt. 

Hevelse

Har du eller mistenker du at du har en hevelse i munnen, ikke vent med å ta kontakt. Ring oss i dag!

Mistet tannfylling

Når du har mistet en del av en fylling eller hele fyllingen, ligger tannen mer åpen for angrep fra bakterier eller nye tyggeskader. Husk å kontakt tannlege, selv om det ikke gjør vondt.

Løsnet tannkrone

Det er viktig at du søker til tannlegen om du mister en tannkrone. For når tannen ligger åpen uten krone, kan tannerven bli betent, og da må du rotfylle eller i verste falle trekke den. Kontakt oss i dag!

Hvor holder vi til?

Vi holder til sentralt i Lørenskog, like ved Triaden Storsenter. Du finner parkering på storsenteret, som er ca. 1 minutt gange til tannklinikken vår.