Triaden Tannklinikk

Velkommen til Triaden Tannklinikk i Lørenskog.
Har du tannsmerter, eller ønsker du å bleke tennene? Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg med din henvendelse.

Bestill time nå

Kundetilfredshet

Vi forsøker kontinuerlig å skape positive tannlegeopplevelser for våre kunder. På Triaden Tannklinikk skal kundene føle seg trygge og ivaretatt. Dette får vi mye gode tilbakemeldinger på i Google og på Facebook.

Kvalitet

Vi streber etter å levere kvalitet i alle ledd. Det gjelder i alle våre tjenester, både estetiske tannbehandlinger, tannsjekk, rotfylling og alle andre tjenester vi leverer. Alle skal få hjelp av oss!

Trygghet

Tannlegene hos Triaden Tannklinikk har mange års erfaring og har mange fornøyde kunder. Vi setter alltid kunden først, og kanskje derfor vi har blitt en av favorittene i Lørenskog. 

Er du på jakt etter en ny fast tannlege i Lørenskog? Da vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår moderne og hyggelige tannklinikk rett ved Lørenskog Storsenter. Tannklinikken ligger på gateplan og er lett tilgjengelig med bus, bil og taxi.

Vi vet at mange synes det er utfordrende å besøke tannlegen. Derfor jobber vi hardt for at du som pasient hos oss skal føle deg i kontroll når du er på besøk hos oss. Som pasient kan du være trygg på at vi jobber hardt for å kunne gi deg en god tannlegeopplevelse. Alle behandlinger hos oss skal være smertefri.

Hos oss er det kort ventetid og lange åpningstider. Hvis det haster får du akutt hjelp på dagen. 

Akutt time?

Hos oss prøver vi å hjelpe deg på dagen!

Vi tilbyr akutt tannlegetime til dem som har behov for det. Unngå å måtte vente i dagevis på hjelp når du har tannverk eller andre utfordringer med tannhelsen. 

Enten du sliter med hevelse, en knekt tann, vond visdomstann, ising i tennene eller akutt tannkjøttbetennelse, gir vi deg rask hjelp. Clear Tannlegesenter gir deg enkelt forklart hjelpen du trenger – når du trenger den.

Vi holder åpen mellom kl. 08:00 – 20:00 tirsdag og torsdag, og 08:00 – 17:00 mandag, onsdag og fredag.

Gratis konsultasjon

På tide å gjøre tannsjekken snart? Hos Triaden Tannklinikk får du gratis konsultasjon som vil besvare spørsmål og det du lurer på. Skulle det være slik at du har en skade vil vi gi deg et prisoverslag, som du ikke er pliktig til å gjennomføre hos oss. Ved å velge oss sørger vi for at du får en trygg og god behandling. Vi gir deg også informasjon om du har krav på refusjon hos Helfo

Hvor holder vi til?

Vi holder til sentralt i Lørenskog, like ved Triaden Storsenter. Du finner parkering på storsenteret, som er ca. 1 minutt gange til tannklinikken vår.

Her finner du oss

Kontakt oss

Bestill time online, bruk kontaktskjema under eller ring oss på telefonnummer