Komplett undersøkelse KUN KR. 599,-
+ GRATIS AIRFLOW (total verdi KR. 1280,-)

Nå har vi kampanje hvor du får en komplett tannlegeundersøkelse til en gunstig pris. Full undersøkelse med rens, fjerning av tannstein, røntgenbilder og gratis Airflow for kun 599,-. Førpris: 1280,-

Dette får du i tilbudet:

 

Røntgenbilder

Vi sjekker dine tenner for skader slik at vi kan reparere eller forebygge

Full rens

Vi gjør en full rens av dine tenner slik at du kan gå ut med et godt smil

Airflow

Gratis AirFlow med i kampanjetilbudet for effektiv fjerning av misfarging og tennene blir renere, glattere og hvitere.

AirFlow-behandling
 
Veldig mye av det vi spiser og drikker legger igjen misfarge på tennene. AirFlow er en behandling hvor tennene saltblåses med vann, og er en utrolig effektiv og 100% trygg måte å fjerne den ytre misfargen på.   
 
Resultatet er at tennene dine blir rene, glatte og hvite, og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge! Metoden er skånsom og behagelig. Dette får du inkludert i prisen på kr 599,- ! Denne behandlingen alene koster vanligvis kr 400,-
 

Hvorfor skal jeg velge Triaden Tannklinikk?

Hos oss skal du føle deg trygg og at du blir hørt. Vi vil at våre kunder skal gå ut av vår klinikk med en god følelse og et smil om munnen. Med dette tilbudet sparer du i tillegg 681 kroner!

Det er ingen forpliktelser med tilbudet! Grunnet kapasitet kan vi kun ta inn et begrenset antall nye pasienter. Vi gleder oss til å møte deg! Lenger ned finner du et skjema der du kan kontakte oss. Du kan også ringe oss og booke time online.

Fyll inn info under, så ringer vi deg!

Kryss av

Se våre kundeanbefalinger fra Google