Akutt tannlegevakt

Gratis konsultasjon ved tannverk

Vi tilbyr deg akutt tannlegetime ved blant annet tannverk, knekt tann, vond visdomstann, hevelse, ising i tennene og akutt tannkjøttbetennelse. Vi hjelper også til med tannlegeskrekk, og har gode rutiner for hvordan vi behandler dette.

Ring: 67 90 82 12 eller få forhåndsvurdering med kontaktskjema under.

Tannlegeskrekk?

Det er viktig at våres pasienter føler kontroll hele tiden under hvert trinn. Ved første besøk setter vi av god tid til undersøkelse av tenner og hører hva slags erfaring du har hatt fra tidligere tannlegebesøk 

Vi har lang erfaring

Vi har stor erfaring med akutte behov og flere dyktige tannleger med mange års erfaring. Du kan føle deg trygg på at du får hjelpen du trenger hos oss. 

Gratis konsultasjon ved tannverk

Ved tannverk tilbyr vi gratis konsultasjon. Vi gjør en grundig analyse på hva det vil koste å gå videre med eventuelle skader.

Akutt tannlegevakt Lørenskog

Få akutt time nå!

Tannverk

Har du tannverk kan det være flere kilder til problemet. Bihulebetennelse, graviditet, etter fylling er bare noen av kildene. Ikke vent med å søke hjelp, kontakt oss i dag!

Vond visdomstann

Har du nettopp begynt å få vondt i visdomstannen, eller hatt det en stund? Ikke vent med å søke hjelp, kontakt oss i dag!

Knekt tann

Ikke vær bekymret, vi finner en løsning for din tann. Behandlingen er avhengig av hvordan stor del av tannen som har knekt. 

Hevelse

Har du eller mistenker du at du har en hevelse i munnen, ikke vent med å ta kontakt. Ring oss i dag!

Mistet tannfylling

Når du har mistet en del av en fylling eller hele fyllingen, ligger tannen mer åpen for angrep fra bakterier eller nye tyggeskader. Husk å kontakt tannlege, selv om det ikke gjør vondt.

Løsnet tannkrone

Det er viktig at du søker til tannlegen om du mister en tannkrone. For når tannen ligger åpen uten krone, kan tannerven bli betent, og da må du rotfylle eller i verste falle trekke den. Kontakt oss i dag!